maandag 22 januari 2007

Starsucks

Crisisplanning, weinig kan je me er nog over wijsmaken. Over drie dagen verspreid uren en uren bezig geweest met het uitdokteren van een fictief plan dat dan gelezen wordt door een mens dat zelf evenveel van crisiscommunicatie weet als Laurent. Zou het toeval zijn dat beiden betaald worden door de staat? Samenzweringstheorieën zijn nooit veraf.

Kiezen is verliezen. Opportuniteitskosten heette dat toen ik ooit probeerde die kanjer van een cursus economie in Leuven onder mijn smalle knie te krijgen. Te smal gebleken. Onderwerp: Starbucks. Sinds Londen fervente fan van de smaak, minder verlekkerd op de prijs. Naarmate het plan vorderde, verkleinde de affiniteit met het merk en koffie in het algemeen. Allemaal de schuld van iconisering in de grijze massa. Nuja, ben nooit een grote koffiedrinker geweest. Met de naderende examens zullen de nodige doses echter weer geconsumeerd worden. Misschien krijg ik de smaak nog terug te pakken. De tijd zal het leren.

Lichtpunt in deze donkere tijden: O'Sullivan heeft de masters gewonnen. Bon, nu leert de tijd dat het pittijd is. Goeienacht.

Geen opmerkingen: