zaterdag 9 december 2006

blie bla bloggerken

Dagdagelijks
Een mens kan geen tijdschrift doorbladeren, geen zoekmachine raadplegen, geen communicatierichting volgen... zonder voortdurend geconfronteerd te worden met blogs. Elke n00b is in staat om zo'n blog op te starten, echter ook bedrijven, wetenschappers en journalisten springen op deze gehypete trein, wiens bestemming nog onbekend is.

AIDA
Ruim een jaar geleden, groeiende interesse voor een fenomeen. De drempel bleek echter nog te groot om zelf aan de slag te gaan. Ruim een jaar later blijkt de wil om mee op de trein te springen voldoende groot. Enkele muisklikken verder, een nieuw blog ziet het daglicht voor het eerst.

Trotse papa
Persoonlijk had ik er meer van verwacht, voor het eerst papa worden. Desondanks een trotse vader. Handig dat je zelf de genetische code van je blogje kan uitkiezen. Al blanken genoeg, dit groentje wordt een groentje. zou deze opvallen in het moederhuis? Een blog is pas een blog als deze gelezen wordt... Papa verwacht alvast veel van de jonge spruit. Verwachtingen ingelost of niet, bij deze alvast gedoopt. Welkom op blogbuster!

3 opmerkingen:

kay-gell zei

Trotse papa

Laat de suikerboontjes maar aanrukken. Proficiat met dit fantastisch kindje dat een mooie toekomst te moet gaat zo te zien ;-)

Jorre zei

Yo Timosj

Ik zie dat onze Londenreis zijn vruchten heeft afgeworpen :)

Veel galgespui gewenst

Anoniem zei

Hey Timon. Veel succes met je blog!

Dit zal een goede oefening voor je zijn als je binnen enkele maanden in de PR-wereld wil stappen.