zaterdag 9 december 2006

De smaak meteen te pakken

Ken je dat gevoel? Pas terug van de winkel pak je je nieuwste aanwinst uit. Een hypermodern, liefst multimediaal gadget dat je hitsig in je oor fluistert: "gebruik me dan..." Geen tijd te verspillen! Meteen ga je aan de slag en de voldoening is groot en vannacht, vannacht slaap je goed.

De nieuwe geur vervaagd, verliest je supergadget snel aan aantrekkingskracht. Jullie zijn een open boek voor mekaar. Zij gebruikt jou nog om afentoe verse energie op te doen, jij gebruikt haar nog als je hét echt nodig hebt.

Wel, hedenavond is mijn goesting ook groot. Woorden vloeien uit mijn vurige vingers als delta's uitmondend in de digitale oceaan. Misschien is de tijd gekomen om eens iets zinnigs mee te geven. Een leuk stukje uit de krant van vandaag? De standaard wist te vertellen dat België steeds meer pr-bedrijfjes telt. In 2005 zijn er maar liefst 185 boven het doopvont gehouden, in Vlaanderen alleen al. Dat is een stijging met een kleine 18 procent tegenover 2004. Moge dit een indicatie zijn dat de sector, waarin wij 'studenten' binnenkort onze loopbaan zullen aanvangen, booming is.

Met deze positieve gedachte verlaat deze blogger zijn talig platform. Tot binnenkort misschien.

Geen opmerkingen: